Ervaar je blokkades in jouw leven?

Energetische Blokkades

Mensen kunnen op verschillende manieren blokkades in hun leven ervaren. Ze willen vooruit en lopen steeds tegen hetzelfde patroon aan in hun lichamelijk functioneren, hun werk of hun relaties, waardoor ze niet verder komen en gedemotiveerd kunnen raken.

Ik heb gezien dat veel methodes in bijvoorbeeld de geneeskunde bijna uitsluitend gebruik maken van een benadering via de ‘materiële’- stoffelijke – weg. (de verschijnselen).

Er wordt gekeken naar de problematiek zoals die zich uit in het lichaam, terwijl energetische systemen (denk aan: meridianen, chakra’s en andere energievelden) het stoffelijke systeem aansturen.

Vaak zitten op de energetische laag functionele storingen die invloed hebben op ons welbevinden. Als je alleen op de eerste laag van de problematiek naar aanpakken kijkt, en niet naar de onderliggende verstoring, blijft de mogelijkheid tot herhaling van dezelfde of gerelateerde klachten bestaan. Het wordt voor de mens als geheel dan lastig of zelfs onmogelijk om tot volledig functioneren te komen.

Kortom: blokkades zetten je vast. In een gezamenlijke sessie wordt de hierbij betrokken energie weer los gemaakt.

 

Er ontstaat ruimte voor vernieuwing van gedrag, emoties en lichamelijk functioneren.

Consult boeken?

Scroll naar top