Jouw energie in eigen beheer nemen?

Consult bij Original Human Energy

Door mijn jarenlange ervaring met energetische systemen zoals oosterse geneeswijzen, tai chi & qi gong, kinesiologie, manuele geneeskunde en neuraal therapie heb ik veel inzicht mogen vergaren in hoe energie positief kan werken. Daarbij heb ik ook inzicht gekregen in hoe wij zelf als mens die energie in beheer kunnen nemen.

Als je bij mij komt als cliënt, vraag ik je – ter voorbereiding van ons gesprek – je voorgeschiedenis in kaart te brengen. In het eerste gesprek kijken we gezamenlijk naar de aanknopingspunten op energiegebied. Daarbij kunnen niet alleen bestaande thema’s, maar ook gebeurtenissen uit je voorgeschiedenis – en hoe jij die ervaren hebt – aan bod komen.

Werkend vanuit ons gezamenlijk energieveld brengen we alle mogelijke hindernissen in kaart en zetten we gezamenlijk waar nodig energie in beweging. Ik vervul daarbij de rol van begeleider en facilitator. Jij blijft verantwoordelijk voor het in gang zetten en het vervolg erna. Jouw zelfstandigheid* staat centraal.

Ook voor kinderen

Naast volwassenen werk ik ook met kinderen. Kinderen kunnen heel gevoelig zijn voor energie-disbalans – in zichzelf of in hun omgeving. Vaak ontstaan er chronische of terugkerende klachten, waar in samenspraak met de ouders goed aan kan worden gewerkt. Ook hierbij staat de energie centraal.

*Consulten dienen niet ter vervanging van noodzakelijke medische of therapeutische behandelingen. Als er bij jou enige twijfel bestaat omtrent het nodig zijn of vervolgen van een medische of therapeutische ingreep dien je daarvoor zelf contact te leggen met je arts of andere behandelaar.

Afspraak en tarieven

Scroll naar top